Novinky

Čo je nové v našom svete :)

Novoročné novinky Mango 2023

Rok nám opäť ubehol a pre nás bol produktívny. Prinášame Vám teda zopár noviniek, ktoré sa nám podarilo pre Vás pripraviť za posledného pol roka a ktoré by Vás mohli potešiť :)


API rozhranie 

Pripravili sme pre Vás API rozhrnie s ktorým môžete svoje dáta z Manga prepojiť s ďalšími aplikáciami.


Dozvedieť sa viac





Nová sekcia Leady 

Čo sú to leady a načo slúžia? Pomocou tejto sekcie môžete identifikovať, ktoré predajné kanály Vám idu najlepšie a veľa ďalšieho.

Dozvedieť sa viac




Prepojenie s MS Excel

Používate aj Vy vo Vašom biznise Excel? Myslíme si, že väčšina podnikateľov áno a preto sme pripravili možnosť ako Excel s Mangom prepojiť.


Dozvedieť sa viac





Nové mobilné aplikácie 

Ako ďalšiu novinku tu máme pre Vás novú mobilnú aplikáciu pre Mango. Pripravená je pre oba hlavné operačné systémy iOS a Android.

Dozvedieť sa viac




Status serverov Manga

Zaujíma Vás ako si na tom stoja servery Manga, aká je ich dostupnosť alebo výkonosť? Všetky tieto informácie máme pre Vás dostupné.


Dozvedieť sa viac





Prepojili sme Leady.com

Poznáte túto skvelú aplikáciu? My už áno a rovno sme ju museli prepojiť s Mangom. Teraz už všetky zozbierané leady si nájde v našej sekcií leady.

Dozvedieť sa viac




Nová sekcia obchodných príležitostí

Táto sekcia nám dala pri výrobe zabrať ale myslíme si, že stojí za to. Vďaka jej používaní budete v obraze čo Vás v biznise čaká.


Dozvedieť sa viac





Rozšírené možnosti kalendára

Ako poslednú novinku máme pre Vás rozšírenie kalendára, kde si môžete prezerať / vkladať nové udalosti nie len sebe ale aj svojim kolegom.

Dozvedieť sa viac