Novinky

Čo je nové v našom svete :)

Máme novú aplikáciu Mango Desktop App (MDA)

Konečne je tu. Konečne je s nami :) Vydali sme našu novú aplikáciu Mango Desktop App (MDA), ktorú keď si užívateľ nainštaluje do svojho PC, tak bude kompletne zaznamenávať prácu na jeho počítači a bude ju automaticky zasielať do Manga do aktivít :) Načo je to dobre? Je na to viac pohľadov a záleží kto ste.

Ak ste manažér a máte pod sebou ľudí ktorí, trávia veľa pracovného času na počítači, tak Vám MDA pomôže pochopiť na čom pracujú Vaši kolegovia a viete si optimalizovať procesy a skontrolovať kvalitu práce a nasadenie jednotlivých členov tímu.

Ak ste sám sebe pán, tak MDA Vám pomôže zmonitorovať na čom ste celý pracovný čas pracovali a tým pádom v prípade potreby si viete spočítať odpracované hodiny na jednotlivých projektoch, bez toho aby ste si náročne viedli evidenciu času :) Ako to teda vyzerá?

Nainštalovaná aplikácia sa sama spúšťa po každom reštarte počítača a beží na pozadí. Ak sa chcete pozrieť čo práve robí viete si kliknúť na ikonku pri hodinách a aplikácia sa Vám zobrazí. V jej hlavnej obrazovke vidíte aktuálne stav a či má čo odosielať do hlavnej aplikácie Mango :

Všetky aktivity sa následne zobrazujú v hlavnom menu s príznakom MDA 

a následne su zobrazované aj na hlavnej časovej ose užívateľa ružovou farbou 

Skvelé nie?:)

Vyskúšajte už dnes.